Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
Gosav Raluca
Partajare pe Facebook
Partajare
  • Comentarii Publicate pe Blog
  • Discuţii
  • Grupuri (2)
  • Fotografii
  • Albume foto
  • Fişiere video
 

Pagina lui Gosav Raluca

Informaţii pentru profil

Panou de comentarii (2 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO !

Alătură-te reţelei Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

La 9:13am în Mai 13, 2015, Andra Bianca a spus...

Fiecare facultate are anumite cerinte. La modul general media de bac trebuie sa fie cam 8. Unele vor mai mare, sunt si cateva care cer medie mai mica. Am uitat sa iti spun ca la dosar trebuie sa ai depus si rezultatul la un test de limba engleza si acela cu o anumita nota. Daca intri pe pagina facultatii care te intereseaza, vei gasi coditiile pe care trebuie sa le indeplinesti. Taxe? Pentru inscriere in general nu, daca aplici la o facultate partenera, insa studiile se platesc (pana la 9000 lire pe an)- se poate face imprumut la guvern si apoi ai nevoie de banii de cazare, manuale, mancare etc. Daca te intereseaza, cel mai bine contacteaza un consilier Edmundo si te va sfatui mult mai pertinent decat mine.

La 1:13am în Mai 10, 2015, Andra Bianca a spus...

Trebuie facut un dosar cu: foaie matricola 9-11, recomandare de la un profesor (in lb engleza), un fel de scrisoare de intentie (deosebit de importanta), plus adeverinte, diplome cu activitatea extrascolara. Conteaza foarte mult. Poate fi voluntariat, participare la conferinte, sport,intership, activitati la care ai participat in clasele 9-11-12 etc. Daca iei legatura cu un consilier iti va spune tot ce trebuie sa ai.