_MG_3364

Vizualizări: 325

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO !

Alătură-te reţelei Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Comentariu publicat de Alina - consilier EDMUNDO pe Aprilie 8, 2013 la 10:37am

Buna, Rebeca! Ma bucur ca te intereseaza sa studiezi in strainatate. Te rog sa imi trimiti un mail la alina.cojocaru@educativa.ro si cu siguranta, vom gasi cea mai buna varianta de studiu. Astept cu mult interes raspunsul tau. O zi minunata!

Comentariu publicat de Rebeca Gregus pe Februarie 11, 2013 la 3:28pm

Buna , ma numesc Gregus Rebeca si as dori sa aflu mai multe informatii despre facultatile din strainatate sau daca se mai poate aplica cel putin .Pe mina una m-ar interesa o facultate care are printe domenii managementul hotelier.Tin sa mentionez ca ma pregatesc pentru Cambride deoarece demult am luat in considerare studierea in strainatate.Cam de o luna ma tot uit pe site , dar sincer nu am stiut nici cu cine sa iau legatura.Help please!Multumesc anticipat!

Comentariu publicat de Ana Ghica - Consilier EDMUNDO pe Octombrie 23, 2012 la 5:58pm

Buna Damian! Imi pare bine ca ai decis sa alegi studiile in strainatate! : ) Da-mi te rog un email la adresa ana.ghica@educativa.ro cu domeniile in care ti-ar placea sa studiezi si pornim de acolo. Ne auzim curand. O zi faina!

Comentariu publicat de Petrache Damian Eduard pe Octombrie 23, 2012 la 5:08pm
Ma numesc Petrache Damian si as dori sa studiez in strainatate.Pana anul acesta nu m-a interesat nimic in legatura cu viitorul meu,dar acum,in inceputul clasei a 12-a ceva m-a facut sa deschid ochii!
         Dupa cum am spus doresc cu tot dinadinsul sa studiez afara! M-am sfatuit cu doamna profesoara de romana si mi-a transmis ca depunerea actelor se face cu un an inainte de a aplica la o facultate in strainatate!Eu nu am dat nici un examen recunoscut international,nici nu am participat la vreo actiune de voluntariat!Mentionez ca media mea generala de pana acum,9-11,este aproximativ 8.20.
         Va rog sa-mi spuneti ce sanse de reusita am! Repet,sunt dispus sa muncesc si sa fac orice pentru a-mi atinge scopul,adica studiul in strainatate! Va multumesc si astept raspunsul dunneavoastra!!!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017