Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
Buna! Sunt eleva la liceul bilingv Miguel de Cervantes din Bucuresti clasa a XI profil filologie. Chiar daca mai am timp sa ma decid ce vreau sa fac mai departe ma tenteaza foarte mult studiile in Anglia chiar daca liceul la care invat este spaniol. Urmeaza sa dau anul acesta ambele examene de spaniola si engleza. As vrea sa aflu mai multe informatii despre cerintele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea intra la o facultate in Anglia. Pe site-urile oficiale ale facultatilor sunt informatii destul de vagi deobicei se specifica doar nota ce trebuie obtinuta la bac. Cine a fost admis sau are cunostiinte as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar putea raspunde. Chiar am nevoie de ajutor si mai multe detali. Multumesc anticipat.

Vizualizări: 521

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Buna ! Admiterea e pe baza pe eseu personal si scrisoare de recomandare. O sa aplici prin UCAS si poti sa iti pui una sau cinci optiuni. In functie de profilul ales , fiecare facultate la care ai apelat iti va oferi o oferta limita ( iti spune ce nota ai nevoie la bac pt a intra ) sau te refuza. Ai nevoie de un examen de limba CAE sau Ielts , depinde de facultate. Pana pe 6 mai 2015 ( in cazul meu ) trebuie din cele 5 optiuni sa imi aleg doar doua : first choice si back-up plan / rezerva. Daca mai ai vreo intrebare , spune-mi.
Asta inseamna ca trebuie sa aplic de dinainte de examenul de bac ? Si apoi daca nu iau nota pe care o cere facultatea oferta se anuleaza?
Da , eu in noiembrie am aplicat. Si da , daca nu iei nota ceruta , te resping.