Acuuuum ca ne stim mediile finale si tot, cine merge la Salford din septembrieeee? :D
Ati aplicat la cazare? Care, pe unde?
La ce anume mergeti la Salford? :D
Later Edit: I'll go first :D Merg la European Languages, am aplicat pt cazare la Castle Irwell, plec pe 13 septembrie cu BlueAir, Baneasa-Luton iar din Luton cu National Express pana in Manchester :D
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Astanoaei Elena Adina în Octombrie 5, 2011 pe 8:15pm
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Octombrie 6, 2011 pe 1:15am
Legătură Răspunsul lui Petcu Alin în Octombrie 28, 2011 pe 11:45pm Heyyy, ma bucur pt voi!Sapt viitoare tb sa imi vina si mie raspunsul de la Salford(eu sunt in clasa a XII-a).Primele pareri? e asa cum ati vrut sa fie?dezamagiri exista? Tb cu work permit intr-o singura zi se confirma?....Succes in continuare tuturor :)
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Octombrie 29, 2011 pe 8:29pm
Legătură Răspunsul lui Petcu Alin în Octombrie 30, 2011 pe 12:45am Suuuper, ma bucur ca este asa!Chiar la Castle Irwell, me gandisem deja, stiu ca nu a venit nici macar conditionalul, dar eu am inceput sa imi fac planuri!Inca cv, ai idee in cat timp se face programarea?Adica sun astazi si ei ma cheama...... sper ca nu peste 3-4 luni:)
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Octombrie 30, 2011 pe 1:54am Asa eram si eu anul trecut pe vremea asta, in octombrie deja stiam unde merg, ce fac, unde vreau sa stau, tot. Eu inca nici nu constientizez ca sunt aici, ma simt tot ca intr-o excursie asa.
Cu programarea e cam dubios, daca pot sa zic asa. Site-ul oficial de programari e blocat de cei de la UKBA dar e un site al unui "nene" [nu stiu cum sa il numesc atfel] care face programarile contra-cost. Acum costa 30 de lire sa iti faci o programare. Site-ul este http://appointmentsukba.co.uk/ Dureaza cam 2-3 saptamani sa iti raspunda si programarea se face.. nu stiu sa iti zic in cat timp, dar nu dureaza nici 3-4 luni. Poti cere sa ti se faca o programare prin august de exemplu, astfel incat sa te cheme acolo prin septembrie-octombrie cel tarziu.
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 12 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor