Acuuuum ca ne stim mediile finale si tot, cine merge la Salford din septembrieeee? :D
Ati aplicat la cazare? Care, pe unde?
La ce anume mergeti la Salford? :D
Later Edit: I'll go first :D Merg la European Languages, am aplicat pt cazare la Castle Irwell, plec pe 13 septembrie cu BlueAir, Baneasa-Luton iar din Luton cu National Express pana in Manchester :D
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:13pm Heeei.. la mine e o problema cu media. Am patit ceva si am fost spitalizata si am plecat la examen direct din spital. Nota la romana e cam mica. Tu ai trimis deja diploma si rezultatele si tot?
In ce priveste cazarea eu am ales campusul, in John Lester. O sa studiez psihologia. Tu?
ps: cand pleci? Ar fi genial sa mergem mai multi. Eu am o problema cu orientarea, singura fiind :))
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Iulie 10, 2011 pe 5:17pm Heeeei :D am indeplinit toate conditiile, maine imi primesc de la scoala toate diplomele si sa vad cand o sa le trimit :D
La cazare am aplicat la Castle Irwell.
Mi-am luat deja biletul de avion, pt 13 sept, ca pe 12 incepe contractul la cazare iar pe 12 nu am gasit nici un zbor. O merg cu BlueAir pana in Luton iar de acolo cu National Express Luton-Manchester. Si eu stau destul de prost cu orientarea :)) dar mai suntem care plecam pe 13. O sa plec din Baneasa, pt ca sunt din Ploiesti. Tu?
Ce medie ti-au cerut/cat ai avut?
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:25pm Mi-au cerut minim 9, cum, de altfel, am observat ca ti-au cerut si tie. Am luat 8.76 pentru ca nota la romana a fost, nu stiu prin ce "minune", 7.80. Mi-a fost teama sa fac contestatie cu toata nebunia. Si eu imi propusesem sa plec tot pe 13 septembrie. As vrea sa tinem legatura in legatura cu plecarea in Anglia, dar nu numai.. Suntem relativ putini care merg in Slaford, in comparatie cu altii. Ti-ai luat bilet? Si pt National Express iti rezervi bilet? Am inteles ca e mult mai cheap asa. Eu sunt din Targu Jiu. Ce o sa studiezi?
Sper sa mai intelegi ce-am spus, am pus toate intrebarile posibile :)))
Legătură Răspunsul lui Razvan Mihalache în Iulie 10, 2011 pe 5:30pm Si eu plec, si eu plec. tadam, tadam. De fapt, deocamdata astept sa vad daca vor bend the rules for me. Anyway, to answer your question: da, e mai cheap sa rezervi de acum si mult mai convenabil decat sa stai sa le iei atunci. Asa doar iesi din Luton airport si in fata sunt 5 lanes. Fiecare cu mai multe coach-uri. La mijloc, pare-mi-se, este National Express-ul. Yes, I digress.. A lot. :D
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:33pm Hey,first of all, nice to meet you :)))
Second of all, mersi de informatie. La tine care-i problema? Tot bacul, huh? :-s
Ce vrei sa studiezi? :>
Legătură Răspunsul lui Razvan Mihalache în Iulie 10, 2011 pe 5:35pm La fel ca Anda, Eu. Lang. Da, bacul se pare ca e numitorul comun in materie de probleme. Totusi am inceput cu n'spe mii de mail-uri si-ale blablabla-uri si poate vom fi colegi incepand din toamna.
Tu cum planuiesti a-ti rezolva problemele legate de medie? Sau incerci la fel, poate-poate se ajunge la exceptie?
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:43pm
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Iulie 10, 2011 pe 5:31pm Paaaaai :)) merg la European Languages si mi-au cerut 8 la BAC :D initial luasem 7,96 am mers pe noroc si am depus contestatie la toate materiile si mi-au marit la romana..si acum am media 8,20 :D so I'm good to go :D
Biletul de avion il am deja iar la National Express o sa rezerv zilele astea, cat mai repede, sa fiu sigura ca rezolv cu tot, sa nu ramana nimic "in pom" :D Uite aici: http://coach.nationalexpress.com/times-and-fares.aspx?searchId=a9b5...
Si sa stii ca suntem destui care mergem la Salford. O sa fie si prietenul meu daca se rezolva situatia lui cu media, alte 2 fete cu care am si facut group application la Castle Irwell, plus inca alte 2-3 persoane, doar din ce cunosc eu :D
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:36pm
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Iulie 10, 2011 pe 5:38pm
Legătură Răspunsul lui Diana Panfiloiu în Iulie 10, 2011 pe 5:44pm
Legătură Răspunsul lui Rosioru Anda în Iulie 10, 2011 pe 5:46pm Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 12 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor