Salut,
Fac acest topic sa ne scriem toti care vrem sa mergem la UCN de anul viitor. Sa ne cunoastem, alea alea.
Incep eu :
Ciente Eric, din Oradea, vreau sa aplic la UCN la Hospitality Management .
Voi ?:D
Cuvinte cheie : 2012, hospitality, management, ucn
Legătură Răspunsul lui Isbinda Elena-Diana în Aprilie 14, 2012 pe 6:50pm Sarbatori fericitee!
La ce ai intrat?
Legătură Răspunsul lui Marin Corina în Aprilie 14, 2012 pe 6:52pm Marketing&Management
Legătură Răspunsul lui Isbinda Elena-Diana în Aprilie 14, 2012 pe 6:53pm Felicitari !! :*
Legătură Răspunsul lui Marin Corina în Aprilie 14, 2012 pe 6:54pm Din ce oras esti?
Legătură Răspunsul lui Ana-Maria Balescu în Aprilie 18, 2012 pe 1:20pm Hey, eu am pimit mail si de acum intr-o saptamana am interviu cu ei pe Skipe. E de bine?
Legătură Răspunsul lui Gabriel Ignat în Aprilie 27, 2012 pe 8:24pm buna Andra.
eu am tot incercat sa fac tranzactia la banca. am incercat cam la toate.. insa trebuia platit un comision... care varia de la banca la banca..am ales intr-un final banca ING... la care am avut un comision de 10 euro.. ceea ce e destul de putin fata de celelalte banci. tranzactia am facut-o de acasa si asta pentru ca atunci cand am introdus codul swift si iban no de la ei, mi-a generat automat adresa lor(probabil adresa de care ai tu nevoie). intr-adevar la un moment dat au mai cerut o adresa, care am luat-o de la ei de pe site, insa era legata de altceva..
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 12 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor