Salut,
Fac acest topic sa ne scriem toti care vrem sa mergem la UCN de anul viitor. Sa ne cunoastem, alea alea.
Incep eu :
Ciente Eric, din Oradea, vreau sa aplic la UCN la Hospitality Management .
Voi ?:D
Cuvinte cheie : 2012, hospitality, management, ucn
Legătură Răspunsul lui Vicky-consilier Edmundo în Decembrie 13, 2011 pe 11:03pm Eric, vor fi multi studenti la UCN care nu obisnuiesc sa stea pe space, dar oricum in vara va vom trimite reciproc datele de contact ale tuturor celor care veti pleca impreuna :)
Victoria Stan
Consilier EDMUNDO
E-mail: victoria.stan@educativa.ro
Tel: 0758 815 032
Legătură Răspunsul lui Ciente Eric în Decembrie 13, 2011 pe 11:19pm da, dar oricum. poate sunt care stau si pe space. :D
Legătură Răspunsul lui Popa Andra în Ianuarie 3, 2012 pe 10:39am Greetings and salutations! Si eu incerc la UCN,sa tinem legatura k oricum ne impiedicam unu de altu pe la danezi.Daca vrei informatii am cateva site-uri pt locuri de cazare si am si vreo 2 cunostinte in danemarca in cazul in care ne lovim de ceva nou. Anyway.....eu sunt Popa Andra ,Constanta, incerc la Export and Technology Management.
Legătură Răspunsul lui Airinei Dimitrie Razvan în Ianuarie 17, 2012 pe 6:56pm Hei..Sunt Razvan si imi pun si eu aplicatia tot la UCN la Hospitality manag. ar fi interesant sa colaboram :D
Legătură Răspunsul lui Radu Carmen Maria în Ianuarie 30, 2012 pe 2:30pm Hey! Si eu tot la UCN Hosp. Mang. imi pun aplicatia. :D
Legătură Răspunsul lui Beca Andrei în Ianuarie 4, 2012 pe 8:09pm Si eu vreau sa dau la fel . Din Bacau
Legătură Răspunsul lui Popa Andra în Ianuarie 4, 2012 pe 9:38pm Tinem legatura atunci,cate un msj,2,3......la ce vrei sa dai? Hospitality manag. sau export and tech.manag.?
Legătură Răspunsul lui Beca Andrei în Ianuarie 5, 2012 pe 11:08am La Tourism Management.
Legătură Răspunsul lui Isbinda Elena-Diana în Aprilie 12, 2012 pe 12:37pm am fost acceptata la UCN tot la turism, tot din bacau sunt :D
Legătură Răspunsul lui Ciente Eric în Ianuarie 4, 2012 pe 10:01pm sigur, we`ll keep in touch. :D acum tre sa-mi trimit actele la edmundo pentru test, mai astept o scrisoare de recomandare :D.
Legătură Răspunsul lui Airinei Dimitrie Razvan în Ianuarie 17, 2012 pe 6:57pm Cum aflu si eu ce acte am nevoie pentru testul de engleza? Multumesc
Legătură Răspunsul lui Emilia Mihai în Ianuarie 18, 2012 pe 1:27am trimite foaia matricola normala si una tradusa in fisierul care ti-l da consilierul, 2 recomandari ale profesorilor, diploma de BAC tradusa si legalizata. Pai tu nu tii legatura cu un consilier Edmuno?
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 12 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor