Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Salut,

Fac acest topic sa ne scriem toti care vrem sa mergem la UCN de anul viitor. Sa ne cunoastem, alea alea.

Incep eu :

Ciente Eric, din Oradea, vreau sa aplic la UCN la Hospitality Management .

Voi ?:D

Cuvinte cheie : 2012, hospitality, management, ucn

Vizualizări: 2533

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Eric, vor fi multi studenti la UCN care nu obisnuiesc sa stea pe space, dar oricum in vara va vom trimite reciproc datele de contact ale tuturor celor care veti pleca impreuna :)

Victoria Stan

Consilier EDMUNDO

E-mail: victoria.stan@educativa.ro

Tel: 0758 815 032

da, dar oricum. poate sunt care stau si pe space. :D

Greetings and salutations! Si eu incerc la UCN,sa tinem legatura k oricum ne impiedicam unu de altu pe la danezi.Daca vrei informatii am cateva site-uri pt locuri de cazare si am si vreo 2 cunostinte in danemarca in cazul in care ne lovim de ceva nou. Anyway.....eu sunt Popa Andra ,Constanta, incerc la Export and Technology Management.

Hei..Sunt Razvan si imi pun si eu aplicatia tot la UCN la Hospitality manag. ar fi interesant sa colaboram :D

Hey! Si eu tot la UCN Hosp. Mang. imi pun aplicatia. :D

Si eu vreau sa dau la fel . Din Bacau

Tinem legatura atunci,cate un msj,2,3......la ce vrei sa dai? Hospitality manag. sau export and tech.manag.?

La Tourism Management.

am fost acceptata la UCN tot la turism, tot din bacau sunt :D

sigur, we`ll keep in touch. :D acum tre sa-mi trimit actele la edmundo pentru test, mai astept o scrisoare de recomandare :D.

Cum aflu si eu ce acte am nevoie pentru testul de engleza? Multumesc

trimite foaia matricola normala si una tradusa in fisierul care ti-l da consilierul, 2 recomandari ale profesorilor, diploma de BAC tradusa si legalizata. Pai tu nu tii legatura cu un consilier Edmuno?

Forum de Discuţii

Studenti ZIBAT

Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri

Anglia 2012

Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri

Coventry 2012

Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri

ZIBAT

Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 1 Răspuns

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor