Salut . Stie cineva cum trebuie sa traduc foaia matricola?
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Cristian Goga în Ianuarie 21, 2012 pe 7:24pm N-ai primit modelul de la Edmundo?
Pur si simplu traduci numele materiilor si le scri media...
Legătură Răspunsul lui Beca Andrei în Ianuarie 21, 2012 pe 11:27pm Nu. Nu am primit. Ai tu cumva un model? Ma cam grabesc pentru ca vreau sa ma inscriu pentru testu de engleza la EDMUNDO.
Legătură Răspunsul lui Cristian Goga în Ianuarie 22, 2012 pe 7:39pm lasa-mi un ID, mail ceva:d
Legătură Răspunsul lui Beca Andrei în Ianuarie 22, 2012 pe 7:46pm beca.andrei@yahoo.com Te rog trimite-mi ca sunt presat de timp. Doar foaia matricola mai trebuie s-o fac si gata pot sa ma inscriu pentru examen .
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 9 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 11 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor