Buna! Sunt eleva in clasa a XII-a si m-am gandit sa aplic si eu in Danemarca. Teko mi s-a parut cea mai buna alegere deoarece este in domeniul modei, dar nu sunt foarte sigura. As dori sa aflu niste pareri despre cum este viata acolo, si daca v-ati acomodat. De asemenea, m-ar interesa si ce domeniu ar fi mai interesant.
Multumesc foarte mult!
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Alexandra- Consilier EDMUNDO în Noiembrie 11, 2011 pe 12:25am Buna Irina,
Asa este, TEKO poate fi o alegere buna pentru aceia interesati de domeniul Fashion dat fiind faptul ca este cea mai mare academie de design (imbinat cu partea de business) din Scandinavia.
Pe fiecare dintre aplicantii mei, acum studenti la TEKO (si nu numai) ii sfatuiesc sa arunce o privire asupra curriculei fiecarei specializari pentru a vedea ce anume vei studia in fiecare semestru/ in fiecare an.
Tu cunosti semnificatia unui program AP Degree sau a unui program Top-Up?
Daca doresti sa primesti mai multe informatii despre TEKO sau alte institutii de invatamant care ofera aceasta specializare, imi poti scrie la adresa: alexandra.sabou@educativa.ro sau 0752 302 804.
O seara frumoasa,
Alexandra
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 11 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor