Salut! Daca este cineva interesat de o camera de inchiriat in Odense, eu doresc sa inchiriez camera mea intrucat ma voi muta pe la sfarsitul lui Ianuarie. Chiria este 2200 DKK/ luna cu toate cheltuielile incluse. Este foarte aproape de universitate si sunt magazine (Aldi, Netto, o pizzerie si un restaurant) la aproximativ 150 de m...
Sunt niste casute " andelskollegiet" .este vorba de o camera intr-un apartament de 4 camere. Sunt 2 bai si o bucatarie mare.Mai sunt 3 tipi. Danezi.Momentan is doar 2 ca al treilea o plecat acasa ca o picat anul la faculta lui dar isi pastreaza apartamentul. Foarte de treaba au fost toti cu mine. Bucataria are 2 frigidere si-un congelator ( un frigider il folosesc doar eu) si un aragaz si are tot ce ii trebuie: pahare, oale si ulcele etc. Baia are dus , WC nou si e destul de ok. Camera in sine e destul de mare, spatioasa. Are o fereastra mare si tine f bine caldura. Am un pat mare, dublu, un birou si un dulap cu umerase si rafturi. Chiria e 2196 pe luna incluzand apa, caldura, electricitate, pachet TV (vreo 30 canale), si internet de genul fibra ( scot deobicei torrente cu 10 mb/s de pe filelist). Sunt 4 masini de spalat si uscatoare. Nu sunt in apartament dar in camera de laundring. Este si un bar cu bautura ieftina, vreo 5 dkk si toate bauturile posibile. Majoritatea locatarilor sunt danezi deci iti dai seama ca in timpul saptamanii e liniste si pace peste tot. Deobicei in apartament nu vin oameni straini, abia daca ii vezi pe astia. By the way daca accepti apartamentul be sure sa-ti aduci cablu de net si eventual de tel dar personally pe mine nu m-a interesat danish television :D
Magazine ai la 150 m de casa. Se ajunge cu usurinta la Lillebaelt, o poti lua pe o poteca care da in niels bohrs alle si dup-aia pe munkerisvej si esti la Lillabaelt in maxim 15 min cu bicicleta.
Depozitul e o sperietoare. Platindu-l de fapt esti proprietarul camerei, putand face ce vrei in ea. In total e 10 000 +2200 (10k fiind depozitul si 2k chiria pe prima luna) dar iti iei toti banii inapoi cand decizi sa te muti. Strategia e sa te muti inainte de inceperea semestrului si cum pui anuntul ai si primit vreo 5-6 anunturi.
Caminul este administrat de KBS si mutatul se face frumos cu contract. Sincer, nu cred ca poti sa te muti cu un prieten pentru ca pe contract este doar partea contractanta si contractantul. Deci e doar o relatie de paritate. In schimb am auzit ca au stat mai multi doi in camera si au impartit chiria. 1100 coco pe luna ar fi super ieftin. Dar cand iti schimbi adresa , cardul galben, numai o persoana poate aparea ca fiind locatar la o anumita locatie cand e vorba de o camera.
Cheltuieiile la mine or fost relativ putine la mine deoarece primisem pachete de la ai mei cu mancare. Cheltuiam undeva intre 50-200 dkk once every 2 weeks (paine,lapte,oua erau vreo 20 si daca papilele gustative erau plictisite mai luam ceva putin mai scump dar deobicei eram atent dupa reduceri.)
Daca vreti sa veniti sa vedeti camera asta e adresa completa: Glanshatten 68 B Odense 5220 SO.
Pt mai multe detalii email me at: justbob@live.
Cuvinte cheie : KBS, Lillebaelt, Odense, apartament, camera, housing, student
Legătură Răspunsul lui Daniel în August 16, 2011 pe 9:14am Salut,
EU as fii interesat. Conctacateaza-ma la dani33l_87@yahoo.com
Legătură Răspunsul lui Razvan Fogas în Decembrie 18, 2011 pe 4:25pm Bump! Inca este available camera. Daniel renuntase la apartament deoarece si-a schimbat facultatea pt una in Germania.
Contactati-ma daca sunteti inca interesati.
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 11 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor