Buna.
Am vazut foarte putine discutii despre programul Service, Hospitality and Tourism Management si m-ar interesa cateva informatii despre acesta. Poate vreun student se indura si de noi, astia mai mici care ne asteptam randul si nu prea avem destule cunostinte despre viata din Dk si din facultate pe programul respectiv. Intentionez sa imi depun acolo si cateva informatii mi-ar fi folositoare.
Multumesc aticipat :)
Cuvinte cheie : Hospitality, Management, Service, Tourism, and
Legătură Răspunsul lui Razvan Fogas în Ianuarie 14, 2012 pe 9:25pm Eu sunt la MMD(multimedia design) dar cunosc cateva persoane la programul dorit de catre tine. Din cate mi-or spus majoritatea, li se par usor dar relativ enervant deoarece e multa munca de facut. Cam ca si la mine la profil.
Pretty much consta in munca pe grupe, research mult si proiecte. Examenul de al 2-lea sem e ca si-un fel de Teza, unde ti se da o firma/whatever si tu trebuie sa folosesti tot ce-ai invat.
Asa am inteles de la acesti oameni. In rest nu te mai pot ajuta decat cu informatii despre oras(Odense),living expenses,sfaturi generale si profilul MMD.
Legătură Răspunsul lui Irina Alexandra în Ianuarie 15, 2012 pe 3:36pm Multumeeesc, multumesc!! :)
Legătură Răspunsul lui Stefan în Ianuarie 18, 2012 pe 10:22pm Salut poti sa imi spui si mie mai multe despre MMD ? Cum e acest profil si ce te pune sa faci mai exact ?
Multumesc !
Legătură Răspunsul lui Razvan Fogas în Ianuarie 18, 2012 pe 11:26pm Pai multimedia design e destul de usor... In principiu este webdesign si business dar inveti si alte lucruri pe langa(ex. coding,3D modelling, audio-video editting, app-making,etc.).
Trebuie doar sa ai bacul luat, te ajuta mult daca ai trecut CAE-ul cu B macar si cam atat.
Examenele is proiecte pe grupa. In semestrul 1 ti se alege grupa pt tine, iar in semestrul 2 poti sa-ti alegi singur grupa. Notele sunt relativ orientative in sem 1 mai putin nota pe portofoliu unde-ti faci tu propiul tau site si explici ce-ai invat de-a lungul semestrului. In semestrul 2 ai iara cateva proiecte, iar ultimul examen este un proiect la care lucrezi cu grupa dar esti graded separat. Ce inseamna asta? Faci o prezentare de 5 min, iti pune niste intrebari in legatura de proiect si atat.
Pe scurt... proiecte pe grupe, prezentari si frecat de menta. In opinia mea e foarte usor aici. Retardedly usor daca ai cunostiinte suficiente in materie de IT, engleza si business. Cultura general mai exact:))
Legătură Răspunsul lui Stefan în Ianuarie 19, 2012 pe 1:14pm Dar daca ai teofl sau ielts e ok ? ai idee ce punctaj iti trebuie ?
Multumesc pentru descrierea MMD !
Legătură Răspunsul lui Razvan Fogas în Ianuarie 19, 2012 pe 3:21pm In legatura cu asta chiar nu stiu. Dar! cunosc o persoana care are teofl-ul si e aici din pacate nu mai vorbesc cu ea.
Dar daca vrei sa stii cum sa te inscrii and shiet iti recomand sa vorbesti cu consiliera care m-a ajutat si pe mine o cheama Emilia Szuszmann iar '' emilia_szuszmann '' este id-ul ei de messenger.
Legătură Răspunsul lui Irina Alexandra în Ianuarie 19, 2012 pe 4:02pm Toefl am dat si eu si trebuie minim 88. Dar daca ai un punctaj mai mic se poate trece cu vederea, daca ai un eseu personal bun.
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 5 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 11 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor