Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Cum totii suntem abia ajunsi in Copenhaga ma gandeam ca ar fi o idee buna sa ne intalnim la o poveste sa ne cunoastem.

Eu sunt de 2 ani in Danemarca la studii, abia m-am mutat in Copenhaga. Probabil mai sunt si alti "veterani" dispusi sa ii ajute pe cei abia veniti cu un sfat...
Daca sunt doritori pentru o iesire ma gasiti pe facebook, Radu Prundus, sau pe ym: radu.ucndk .
Numai bine. 

Vizualizări: 148

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Buna! Eu sunt din august anul trecut aici. Studiez  Service, Hospitality and Tourism Management in Lyngby la BACN. 

ar fi dragut sa ne intalnim cu noii veniti,  pe mine m-au ajutat destul de mult la inceput si altfel am inceput cand exista cineva pe care puteam sa il intreb chestiile de baza :D

for questions: 

id de skype/mess: ramona_rampunzel

facebook: Ramona Dorobantu 

Neata.
Mai asteptam sa raspunda lumea. Am fi deja vreo 4-5 pentru o iesire, cu cat mai multi cu atat mai bine.

Super ideea, Radu. Eu sunt aici din August, la fel ca si Ramona. Daca stabiliti o data si o ora, o sa fac tot posibilul sa ajung :). Mail: mbi.popa@gmail.com. 

O zi faina!

Bianca.

Weekendul viitor ma gandeam, sa nu fie in timpul saptamanii si sa aiba lumea vreme sa isi faca planurile. Trebuie sa vedem insa mai exact cand si unde sa ne intalnim, sigur stiti mai multe locuri decat mine.

Salutare. Sper sa ma alatur si eu voua in august. O sa stiu unde sa caut ajutor daca o sa am nevoie:)

Forum de Discuţii

Studenti ZIBAT

Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 4 Răspunsuri

Anglia 2012

Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri

Coventry 2012

Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 4 ore în urmă . 35 Răspunsuri

ZIBAT

Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor