Legătură Răspunsul lui Bordînc Fănel Adrian în Februarie 13, 2012 pe 7:33pm Eu. :))
Legătură Răspunsul lui Andrei Kurtuy în Februarie 14, 2012 pe 4:41pm Si eu!!! Abia astept luna august sa ajung in Copenhaga :)) :>
Legătură Răspunsul lui Trusca Anca Nicoleta în Februarie 15, 2012 pe 1:06pm Ce program?
Legătură Răspunsul lui Andrei Kurtuy în Februarie 15, 2012 pe 2:24pm Service, hospitality and tourism Management. Tu?
Legătură Răspunsul lui Bogdan Donose în Februarie 14, 2012 pe 9:39pm Și eu aplic la BACN. Sper să intru acum...
Legătură Răspunsul lui Trusca Anca Nicoleta în Februarie 15, 2012 pe 1:06pm Ce program?
Legătură Răspunsul lui Bogdan Donose în Februarie 15, 2012 pe 2:31pm pai Multimedia Design and Communication si Marketing Management.. dar prioritar la KEA. Oricum, ambele îmi plac.
Legătură Răspunsul lui Vlad Gîdea în Aprilie 27, 2012 pe 12:38pm Eu sunt la BACN si am terminat multimedia acum. As alege KEA daca ar trebui sa o fac din nou. Profesorii sunt foarte ok si cunosc multe din domeniu dar putini sunt si buni pedagogi. La KEA multi din profesori va pot face lipeli cu alti oameni misto, ceva crucial pt mmd. E mai lejer la Knorth cand vine vorba de program, poti sa jonglezi mai usor facultatea cu serviciul. Daca mai aveti nevoie de detalii ma gasiti, pe aici dau rar.
Legătură Răspunsul lui Letai Cristian Daniel în Februarie 20, 2012 pe 4:47pm Si eu am pus BACN multimedia design ca prima optiune
Legătură Răspunsul lui Pușpan Remus în Martie 2, 2012 pe 11:01am Si la Computer Science nimeni?:(
Legătură Răspunsul lui Vlad Alin-Marius în Martie 2, 2012 pe 4:07pm Remus priveste partea buna cu atat mai putini cu atat mai bine:))
Legătură Răspunsul lui Pușpan Remus în Martie 2, 2012 pe 8:51pm Da ma...incerc sa-mi ascund bucuria:-$
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 4 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 11 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 8 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor