salut...este cineva care imi poate spune exact daca la aberdeen este si profil muzica si ce fel de burse sunt oferite pentru asta...am intrebat si un consilier dar nu sunt total lamurita si cred ca ar fi mai usor daca as putea afla de la cei care studiaza acolo...multumesc:D
Cuvinte cheie :
Salut!
Din cate stiu eu, sunt burse pt muzica. Cel mai bine e sa il intrebi pe Dragos Ionel. Il gasesti pe Facebook ;)
Succes!:)
Legătură Răspunsul lui perca maria în Februarie 15, 2012 pe 5:11pm multumesc mult
>:D/p>
Începută de Toma Marius. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 4 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor