Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Activitatea Recentă

Danc Andrada Lorena a lăsat un comentariu pentru Anca Stadler
"Buna , imi poti lasa o adresa de messenger ? Pentru a iti adresa cateva intrebari despre universitatea Sufolk ?"
Iul 23, 2018
Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017

Informaţii

Studenţi la Greenwich

Cu o istorie bogata ce isi regaseste radacinile in 1890, Universitatea pune la dispozitia studentilor 3 campusuri cu facilitati deosebite si cu numeroase oportunitati: Greenwich, situat la doar 10 minute de centrul Londrei, Avery Hill si Medway.

Universitatea ofera o gama larga de programe de studiu din domenii variate cum ar fi: arhitectura, afaceri, educatie, inginerie, stiinte naturale, faramacie si stiinte sociale. Pune un puternic accent pe cercetare si este implicata activ in comunitatea stiintifica. 

University of Greenwich ofera studentilor sai si un servicu de Jobshop pentru a facilita accesul la ofertele de joburi in cadrul dar si din afara Universitatii. 

University of Greenwich ocupa prima pozitia in teaching excellence potrivit Sunday Times dar si locul 5 in topul celor mai bune Universitati din Marea Britanie potrivit celei mai recente analize facute de People & Planet Green League.

Site Web : http://www2.gre.ac.uk/
Locaţie : Greenwich,Londra
Membri : 11
Activitatea Recentă : Sep 3, 2015

Forum de Discuţii

Acest grup nu are nicio discuţie încă.

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Studenţi la Greenwich !

Comentariu publicat de Bornac Georgiana Lacramioara pe Septembrie 3, 2015 la 2:03pm
Buna! Am trecut in clasa a 12 a si vreau sa aflu mai multe detalii in legatura cu cazarea,chiria,costurile,facultatea,un job. Daca ati putea sa.mi spuneti care ar fi pasii si sa.mi oferiti detalii despre cum a fost viata voastra de student la inceput si cum v.ati descurcat,bineinteles daca nu va deranjeaza. Multumesc anticipat.
Comentariu publicat de Alina C pe Ianuarie 24, 2015 la 11:46am

Este cineva la Greenwich care sta in campus? Sau ma poate sfatui unde ar fi mai ok?Daca iti aduce avantaje statatul in campus, etc.?:) thank u

 

Membri (11)