Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Activitatea Recentă

Danc Andrada Lorena a lăsat un comentariu pentru Anca Stadler
"Buna , imi poti lasa o adresa de messenger ? Pentru a iti adresa cateva intrebari despre universitatea Sufolk ?"
Iul 23, 2018
Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
1. Sunt interzise: jignirea  membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare sau de natura discriminanta. Se recomanda combaterea ideilor exprimate si nu a persoanelor care le-au postat.

2. Inainte sa postati, cautati o discutie potrivita subiectului dumneavoastra sau incepeti una noua daca nu gasiti asa ceva. Evitati postarea de doua ori a aceluiasi subiect. Space.edmundo.ro este structurat in jurul functiei de cautare si va este recomandat sa o folositi.

3. Va rugam sa folositi un titlu potrivit cand deschideti un topic (in special unul care sa sublinieze tema topicului) si sa cititi intregul topic inainte sa postati un raspuns. De asemenea evitati posturile off topic.

4. La fiecare discutie inceputa puneti cuvintele cheie potrivite. Cum am mentionat si mai sus, space.edmundo.ro se structureaza in jurul functiei de cautare, functie ce foloseste cuvintele cheie.

5. Moderatorii sunt useri normali, fara drepturi speciale sau responsabilitati majore. Sunt rugati doar sa stearga mesajele cu reclame irelevante, jigniri sau offtopic si sa adauge cuvinte cheie in dicutiile de unde lipsesc (cu functia adauga file).

Vizualizări: 842