Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017

Nu stiu daca a mai fost deschisa o astfel de discutie pana acum, imi cer scuze daca nu am cautat suficient in arhiva discutiilor dar nu am gasit ceva asemanator. Mentionez ca orice informatie ma intereseaza, asa ca orice idee sau informatie ati avea este apreciata.

Sunt eleva la C.N. ,,Fratii Buzesti" din Craiova, profil uman, clasa a12-a. Este destul de tarziu, insa as vrea sa aplic la universitate pe medicina/nursing. Stiu ca, pentru a face acest lucru, as avea nevoie de BAC la biologie, chimie, etc., insa stiu si de existenta anumitor universitati care vor medii mari la bac, neluand in considerare materia la care ai sustinut bac-ul. Totusi, am auzit si de "foundation years" care, din cate am inteles, sunt un fel de cursuri de pregatire pentru studentii internationali care au terminat mai putin de 13 clase, si care vor sa se pregateasca pentru aditerea la universitate, mai departe, pe diferite specializari, cum ar fi medicina, drept, etc.

Intrebarea mea ar fii, cum as putea ajunge la un astfel de colegiu care tine cursuri pentru foundation years si ce as face mai departe odata ajunsa acolo, plus orice informatie legata de foundation years pe care ati avea-o sau daca ati facut asa ceva.

Mentionez, de asemenea, ca am un certificat CAE luat cu nivel C2, exceptional, deci examenele de engleza nu ar fii o problema. 

Multumesc mult.

Vizualizări: 352

Răspunde la Aceasta