Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Salut :)
Eu tocmai am fost informata ca am primit conditional offer la Portsmouth, "European Studies and International Relations".
A mai primit cineva..isi mai doreste cineva sa mearga acolo? Sugestii/recomandari? Mersi :*

Vizualizări: 932

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Buna! Si pe noi ne intereseaza Portsmouth, urmeaza sa aplicam dar Languages este a doua optiune! As avea cateva intrebari:
a) de ce nu ai aplicat la Salford pt. Languages (din cate stiu eu, ei dau automat o bursa de 1000 pounds pt specializarea asta!)
b) ce medie ti s-a cerut la bac?
c) in afara de engleza ai mai avut nevoie si de un certificat pt. o a doua lb. straina?
d) ai aplicat direct prin formularul universitatii Portsmouth sau prin UCAS?
Multumesc pt. raspunsuri!
Imi cer scuze, acum am observat ca am trecut gresit. Am primit conditional offer la "European Studies and International Relations". Am avut doua optiuni la Portsmouth, aceasta fiind prima iar a doua "Languages and European Studies".
1) Nu stiam de bursa oferita de cei de la Salford, dar m-am uitat si pe programele lor si nu am fost chiar atat de multumita, in sensul ca nu am gasit ceva asa de care sa fiu extreeeem de incantata
2) Mi s-a cerut minim media 9.0 la bac
3) Nu am decat certificatul de engleza, CAE-ul, la care am nota C si mi s-a cerut sa dau si TOEFL
4) Am aplicat prin formularul universitatii.

Cu placere :)
Interesanta cererea lor referitoare la TOEFL! De ce ti-au cerut asta? Nu erau satisfacuti de C-ul de la Cambridge sau ei vor doar TOEFL? Observ ca de la an la an cresc constant mediile de bac pe care le cer!
Accepta si Cambridge-ul, dar banuiesc ca nu erau satisfacuti de nota C. Unei prietene i s-a cerut sa aiba peste 9.25 media la bac..deci nu stiu dupa ce criterii se stabilesc.
Ti-au oferit conditional si pt. a doua optiune a ta?
Nu, doar pentru prima. Prietenului meu i s-a oferit conditional pentru "Languages and European Studies", tot la Portsmouth si i s-a cerut sa aiba peste 9.0 media la bac, iar la CAE a luat A.
Mersi mult! Mi-ai raspuns exact la ce aveam nevoie (chestia cu Languages!).
OK, mai vb.! Mai bine zis, o sa vb. cu fiica mea care va aplica si la Portsmouth!
Ok, cu cea mai mare placere.
Te mai rog ceva! Prietenul tau a primit conditional si pt. a doua optiune sau numai pt. Languages? Care a fost ordinea optiunilor lui? Vreau sa ma conving daca univ. are ca regula acordarea de conditional doar pt. una dintre optiuni
mie de exemplu mia cerut 9.25 la bac. Pentru ce naiba habar nu am:)_

si mie vio...cine stie...poate vor doar cei mai bun :))

auzi...ai primit mail sau invitatie la Open Days ala Portsmouth ?

inca nu u ai primit ceva???

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor