Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017

Buna. Am o intrebare. Anul asta vreau sa aplic pentru KEA ca prima optiune. Insa am inteles ca KEA este o universitate profesionala, dupa ce ai terminat cele 5 semestre, faci 3 semestre de practica si cam asta e tot. Daca vrei sa iti dai master-ul ce faci? Urmezi o alta universitate? Ajutor....starting to freak-out! 

Vizualizări: 331

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Buna Rares, 

Invatamantul licential la academiile din Danemarca (cum este si KEA) este impartit in 2 parti: AP si Top Up. AP-ul dureaza 2 ani, iar dupa terminarea unui AP primesti o diploma cu care te poti angaja in domeniu (similar diplomei postliceale din Romania). Dupa terminarea AP-ului, pentru obtinerea diplomei de licenta trebuie sa continui cu un Top Up, care dureaza un an si jumatate si este tot gratuit. Programul de Top Up poate fi facut tot la universitatea unde ai terminat AP-ul, dar nu neaparat. Pentru Top Up iti poti alege, daca doresti, oricare alta universitate din Danemarca. In acelasi timp, poti alege un program de Bachelor, similar cu cel din Romania, care dureaza 3 ani si jumatate. Insa unele programe le vei putea studia numai sub forma Bachelor (Architectural Technology and Construction Management), in timp ce altele numai sub forma AP + Top Up.
Dupa ce ai terminat Top Up-ul poti urma un master, insa nu chiar orice master. Poti urma cam 50% din masterele din Danemarca. Totusi, cele care cer multa cercetare ca background nu le poti urma, intrucat tu ai facut practica in loc de cercetare.. Exista insa multe mastere pe care le poti urma fara probleme. 

O zi frumoasa, 

Victoria Stan

Consilier EDMUNDO

Telefon: 0758 815 032

E-mail: victoria.stan@educativa.ro

Buna Vicky,

Spune-mi te rog ce Master poti urma fara probleme dupa un PBA la Teko in Branding si Marketing Management. Am terminat in Decembrie si nu gasesc nici un Master care sa accepte studenti de la PBA.

Astept un raspuns cat mai rapid,
Simona Dorobat