Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Salutare tuturor!

Am o mică mare întrebare întrebătoare legată de cerința de limbă engleză la UoP.Dacă am CAE, grade C,ce datează de o lună este necesar să mai dau și IELTS, pt 6.0, că din câte văd la echivalări generale pe britishcouncil, CAE, C1 framework este la același nivel cu IELTS 7.0.Da, am trimis email și la universitate la subject-ul respectiv(Criminalistică), dar mai mult mă aburesc aia, mă trimit pe alte 7 linkuri și nu mă clarifică deloc.Dacă e musai să dau IELTS, ce modul să dau?(Academic probabil,dar nu sunt sigur).

Mulțumesc anticipat!

Vizualizări: 280

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Never mind, am surfurat putin netul pentru raspunsuri si am gasit.

Cheers!

salut.

new around. ai aplicat la Criminalistica? Trebuie sa demonstrezi ca ai A la 3 main subject? Cum faci asta?

Nu am auzit de asa ceva..Inca nu am terminat,mai am eseul personal la care stau de o luna:D...In rest, doar ce mi-a cerut consilierul.

cum ai dat de un consilier, daca nu ai aplicat inca?

O sa-ti ceara prin oferta conditionala echivalentul celor 3 de A in note la BAC. :)

Am dat deja Bacul. In plus, am terminat filologie, ceea ce inseamna ca niciuna din materiile la care am dat eu examen nu are de-a face cu domeniul la care vreau sa aplic. Care sunt consecintele?

Probabil ca n-o sa poti aplica. La ce curs vrei sa aplici?

Daca vrei ceva gen engineering sau medicina, slabe sanse.

Criminology and Forensic Studies

Am o prietena care s-a dus la Criminology la Essex dupa ce a terminat filo. :) Deci s-ar putea sa ai sanse. Da-le mail celor de la admission's office si intreaba ca sa fii sigura.

Nu mai aburi lumea Tudor :P...

Dear Sidorov,

The A-level subjects you are taking are fine for entry to this course
so you are very welcome to apply.

Tracey
(A-level subjects fiind romana,istorie si geografie)
Humanities Admissions Centre
University of Portsmouth
Room 2.14 Park Building
King Henry I Street
Portsmouth PO1 2DZ
Tel: 023 9284 8299
Fax: 023 9284 6011

Pt bani ,astia te-ar lua si daca ai da bacul la aruncatul cu privirea(mai ales ca s-a triplat taxa)...E si la ei o criza profunda, am citit si pe telegraj si pe guardian , ca nu sunt locuri de munca ,si absolventii de pe un an se suprapun cu cei din anii trecuti pt un loc de munca(200 pe un loc)...Bine, acum nu stiu ce va fi peste 4-5 ani...Dar informatia asta m-a pus pe ganduri..

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor