Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
Am inteles ca trebuie sa dam un test pentru verificarea nivelului limbii engleze, conform http://www.essex.ac.uk/internationalacademy/current/ELA/default.aspx. Intr-un leaflet pe care l-am primit de la uni, scria ca daca ai CAE esti scutit de test, dar pe pagina de mai sus apare doar CPE la "Exemption from the Assessment". Cum e pana la urma? De asemenea, poti participa la niste cursuri gratuite de engleza doar daca dai acest test. 

Vizualizări: 170

Răspunsurile pentru această discuţie sunt închise.

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Deci Dragos, tu ai CAE? Ai aplicat si ai fost acceptat la universitate? Nu inteleg exact care e dilema ta. Eu imi amintesc, atunci cand am ajuns anul trecut la Portsmouth, in induction week studentii internationali (cine a vrut) au dat un mic test de engleza in urma caruia li s-a recomandat sau nu sa faca niste cursuri scurte de EAP (english for academic purposes).

In concluzie, ca sa intri la facultate ai nevoie de un examen de limba, CAE, TOEFL, IELTS si odata ajuns acolo, se mai fa niste testari mici si niste cursuri pentru cine vrea, care sa asigure universitatea si sa asigure si studentul ca o sa se descurce. Asta cel putin pot sa spun din ce am inteles eu din intrebarea ta si din ce imi amintesc de anul trecut.

Vezi ca inchid discutia si o mut in grupul penru Essex. Posteaza viitoare intrebari acolo.