Salut,
Am o mica nelamurire, am aplicat pentru Danemarca..sunt anul 1 in Romania..media de la BAC este cam mica 6,83 iar media pe cei 4 ani de liceu o am 9,52...care este posibilitatea de a fi acceptat acolo?...oare nu se tine cont si de mediile din primul an de facultate? :|
Cuvinte cheie : admitere
Legătură Răspunsul lui Vicky-consilier Edmundo în Februarie 16, 2012 pe 1:21am Buna Alex,
La ce universitate ai aplicat in Danemarca? Te intreb intrucat pentru unele universitati media de la BAC nu este foarte importanta, mult mai importante fiind mediile din timpul liceului, care sunt ok. Daca ai medii mari pe perioada facultatii, iti poti trimite si situatia academica. Cel mai bine ar fi insa sa vorbesti cu consilierul tau daca ai aplicat prin Edmundo.
O seara placuta,
Victoria Stan
Consilier Edmundo
Tel: 0758 815 032
E-mail:victoria.stan@educativa.ro
Legătură Răspunsul lui Tripa Alex în Februarie 16, 2012 pe 12:00pm Multumesc frumos pentru informatii, am luat legatura cu consilierul meu :X m-a linistit... am aplicat la BAAA
UCN , KEA si Lillebaelt ..Sunt increzator ca macar la una dintre toate acestea ma vor accepta =))
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor