Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

As dori sa stiu cine a fost acceptat la UCN anul acesta.

Eu am fost acceptata la Marketing Management si vreau sa iau legatura cu cei care sunt deja acolo sau incep facultatea in septembrie. [inca nu stiu nici eu sigur daca incepem pe 24 august sau 1 septembrie: nici consiliera nu stie sigur deci~~]

That's it!~

Vizualizări: 133

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Buna. Eu sunt Flori din Braila. Si eu am fost acceptata la UCN si as dori sa luam legatura, poate vom pleca impreuna si gasim si ceva cazare pentru inceput...;) id.ul meu este vioreanuflori@yahoo.com
si eu si eu:D..v-ati luat bilete de avion? de unde sunteti?:D poate tinem legatura:D

Heeeei! Eu sunt din Braila, de la Colegiul National "N. Balcescu", sunt cls a 12-a; chiar maine merg sa platesc acea taxa de 100 de EURO si...abia astept sa merg in Danemarca!!! Haideti sa facem schimb de id'uri pentru a putea discuta despre tot ceea ce avem nevoie. Stiti ca daca suntem mai multe atunci si chiria este muult mai accesibila ;)) Keep in touch :D

bafta la platit. pentru mine a fost un adevarat chin aceasta taxa. am mers la vreo 5 banci si nimeni nu stia exact ce tip de plata e si cat e comisionul 8-|. eu sunt din Vaslui:D iti voi da add. tinem legatura pe mess:D
idul meu este : bytheea. dati-mi add poate ne cuplam la cazare, sau mergem cu acelas avion. eu mi-am luat bilet pentru 22 august Bucuresti-Viena-Copenhaga-Aalborg cu 126 de euro de la esky.ro . Poate ne intalnim in aeroport:d. V-am  pupat!!

AWESOOOOME~~~ lol

va adaug pe amandoua in lista si poate chiar ne intalnim si nah.. mai vb pe mess :D:D

pe 30 e deschiderea .eu sunt deja aici  la acelasi profil ca si tine:)

buna!!! te-as ryga mult  mult sa-mi lasi id-ul tau daca nute superi sa vb cu tine. am aplicat la mk si as dori mai multe relatii!!!! multumesc mult1111

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor