As dori sa stiu cine a fost acceptat la UCN anul acesta.
Eu am fost acceptata la Marketing Management si vreau sa iau legatura cu cei care sunt deja acolo sau incep facultatea in septembrie. [inca nu stiu nici eu sigur daca incepem pe 24 august sau 1 septembrie: nici consiliera nu stie sigur deci~~]
That's it!~
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Vioreanu Florina în Mai 23, 2011 pe 6:50pm
Legătură Răspunsul lui Breazu Teodora în Mai 23, 2011 pe 9:44pm
Legătură Răspunsul lui Vioreanu Florina în Mai 24, 2011 pe 3:50pm Heeeei! Eu sunt din Braila, de la Colegiul National "N. Balcescu", sunt cls a 12-a; chiar maine merg sa platesc acea taxa de 100 de EURO si...abia astept sa merg in Danemarca!!! Haideti sa facem schimb de id'uri pentru a putea discuta despre tot ceea ce avem nevoie. Stiti ca daca suntem mai multe atunci si chiria este muult mai accesibila ;)) Keep in touch :D
Legătură Răspunsul lui Breazu Teodora în Mai 24, 2011 pe 6:46pm
Legătură Răspunsul lui Breazu Teodora în Mai 29, 2011 pe 11:11am
Legătură Răspunsul lui Silvia Valentina în Iulie 19, 2011 pe 2:44am AWESOOOOME~~~ lol
va adaug pe amandoua in lista si poate chiar ne intalnim si nah.. mai vb pe mess :D:D
Legătură Răspunsul lui Iolanda în August 24, 2011 pe 11:41pm
Legătură Răspunsul lui STOICA MIHAELA în Februarie 19, 2012 pe 11:35am buna!!! te-as ryga mult mult sa-mi lasi id-ul tau daca nute superi sa vb cu tine. am aplicat la mk si as dori mai multe relatii!!!! multumesc mult1111
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor