Hello everyone! M-am hotarat sa pun Coventry firm choice. Cine mai merge la Coventry?
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui rmihai54 în Aprilie 3, 2012 pe 6:27pm 4 probe/ Reading (30′) + Writing (30′) + Listening (30′) + Speaking (15′).
Legătură Răspunsul lui Aleksandra B în Martie 21, 2012 pe 2:01pm PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2012 - 2013 . Studentă anul 1( 2011- 2012 ) în Coventry caut colegă de cameră pentru a plăti chiria 1/2 ( aproximativ 150 lire ). Persoană de contact : cristina61cj@yahoo.com .
Aleksa
Legătură Răspunsul lui Andrei Alexandru Dafinoiu în Aprilie 30, 2012 pe 6:18pm Si eu am pus firm choice pe coventry. acum 10 zile m-a sunat o tipa care mi-a zis ca lor( coventry) nu le apare ca am raspuns, dar pe Track scrie ca am finalizat. A primit cineva scrisoare de la Coventry ? Ceva informatii despre cazare, am inteles ca se ocupa ei daca dai firm choice.
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Aprilie 30, 2012 pe 7:29pm Buna! Si pe mine m-a sunat, insa mie imi apare ca am raspuns. Scrisoare vei primi abia cand conditional offer va deveni unconditional. Nu stiam nimic de cazare
Legătură Răspunsul lui Andreea Elena în Mai 5, 2012 pe 10:05am coventry-first choice si in cazul meu. a primit cineva rezultatele de la testul coventry?
Legătură Răspunsul lui Ciupei Tudor în Mai 7, 2012 pe 12:08pm Cica au aparut rezultatele ,dar nu le stiu. Stie careva?
Legătură Răspunsul lui Andreea Elena în Mai 9, 2012 pe 7:47pm hei, Tudor!
Eu am vb cu consiliera mea si mi-a spus rezultatul. Din fericire e unul favorabil. Dar as vrea sa primesc un mail, sa vad si eu o lista oficiala ceva ca sincer ma intereseaza si cat am luat in fiecare proba.
Legătură Răspunsul lui Ciupei Tudor în Mai 10, 2012 pe 8:42am Pana la urma am aflat si eu. Admis . Calificativele nu le stiu, dar am aflat ca cica 4 au picat.
Legătură Răspunsul lui Puia Madalina Miercuri Hei si eu tot Coventry first choice. Am primit conditional si acum trebuie doar sa iau peste 8 la Bac.
Legătură Răspunsul lui Ciupei Tudor Miercuri Ce document ati primit cand v-a spus ca ati trecut examenul de engleza Coventry de la Buc? Ati primit un email? Sau doar de la consilieri?
Legătură Răspunsul lui Andreea Elena cu 3 ore în urmă eu am primit mail de confirmare, cu notele exacte in fiecare proba.
Hai ca ai trecuuuut, nu te mai gandi la asta:)))
ai trimis formularul pt imprumut?
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor