Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Hello everyone! M-am hotarat sa pun Coventry firm choice. Cine mai merge la Coventry?

Vizualizări: 1124

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

4 probe/ Reading (30′) + Writing (30′) + Listening (30′) + Speaking (15′).

PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2012 - 2013 .                                                                                                                             Studentă anul 1( 2011- 2012 )  în Coventry caut colegă de cameră pentru a plăti chiria 1/2 ( aproximativ 150 lire ). Persoană de contact : cristina61cj@yahoo.com .                                                                                                                           

Aleksa 

Si eu am pus firm choice pe coventry. acum 10 zile m-a sunat o tipa care mi-a zis ca lor( coventry) nu le apare ca am raspuns, dar pe Track scrie ca am finalizat. A primit cineva scrisoare de la Coventry ? Ceva informatii despre cazare, am inteles ca se ocupa ei daca dai firm choice.

Buna! Si pe mine m-a sunat, insa mie imi apare ca am raspuns. Scrisoare vei primi abia cand conditional offer va deveni unconditional. Nu stiam nimic de cazare

coventry-first choice si in cazul meu. a primit cineva rezultatele de la testul coventry?

Cica au aparut rezultatele ,dar nu le stiu. Stie careva?

hei, Tudor!

Eu am vb cu consiliera mea si mi-a spus rezultatul. Din fericire e unul favorabil. Dar as vrea sa primesc un mail, sa vad si eu o lista oficiala ceva ca sincer ma intereseaza si cat am luat in fiecare proba.

Pana la urma am aflat si eu. Admis . Calificativele nu le stiu, dar am aflat ca cica 4 au picat.

Hei si eu tot Coventry first choice. Am primit conditional si acum trebuie doar sa iau peste 8 la Bac.

Ce document ati primit cand v-a spus ca ati trecut examenul de engleza Coventry de la Buc? Ati primit un email? Sau doar de la consilieri?

eu am primit mail de confirmare, cu notele exacte in fiecare proba.

Hai ca ai trecuuuut, nu te mai gandi la asta:)))

ai trimis formularul pt imprumut?

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor