Hello everyone! M-am hotarat sa pun Coventry firm choice. Cine mai merge la Coventry?
Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Iuliana B. în Februarie 6, 2012 pe 2:54pm Buna! eu inca nu m-am hotarat,dar mai am de dat testul de limba.Tu ai vreun certificat?
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Februarie 6, 2012 pe 3:53pm Buna! Da, am CAE.
Legătură Răspunsul lui mitru alexandra cornelia în Februarie 11, 2012 pe 1:53pm Buna.Si eu am pus firm choice pentru coventry
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Februarie 11, 2012 pe 1:55pm Eu sunt la Criminology & Psychology. Tu?
Legătură Răspunsul lui Bogdan Iordache în Februarie 11, 2012 pe 11:26pm Coventry firm choice-Geography. Cineva?:))
Legătură Răspunsul lui Andreea Elena în Februarie 19, 2012 pe 12:08pm Buna! Cum procedati in cazul imprumuturilor/burselor oferite de Coventry? A accesat cineva asa ceva? Multumesc!
Legătură Răspunsul lui Adrian Petrișor în Februarie 20, 2012 pe 8:22pm Bună! Încă nu m-am hotărât ce să pun ca firm choice, dar e posibil să aleg Coventry și eu. A mai aplicat cineva pentru Music Technology?
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Februarie 21, 2012 pe 3:16pm Buna Adi! Esti din Arad/ Goldis? Ca imi pari foarte cunoscut...
Legătură Răspunsul lui Adrian Petrișor în Februarie 21, 2012 pe 3:35pm Yes, CNVG Arad! Ești din Goldiș și tu?
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Februarie 21, 2012 pe 4:13pm Da. Chiar cautam pe cineva din Arad care vrea la Coventry...
Legătură Răspunsul lui Varga Robert în Martie 6, 2012 pe 12:26am O sa mai gasiti in Coventry 6 Aradeni :)
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Martie 6, 2012 pe 1:20pm Looking forward to meeting you guys! Daca tot esti pe acolo, poate ne lamuresti si noua dilema: private accomodation or not? Si eventual sa ne zici si cum v-ati gasit voi accomodation? Eu cel putin as merge pe private, dar o a doua opinie nu strica.
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor