Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017

O sa pun aici in mare, cam cat am cheltuit eu in primele luni acolo. Costurile astea sunt strict personale si va pot ajuta sa va faceti o idee, dar fiecare are propriul sau stil de viata care influenteaza cum, cat si cand se cheltuie banii. Am si o lista mai detaliata, dar se pare ca nu pot
sa o postez pe forum. Astept intrebari daca aveti.

Cazare (avans si prima rata)             - 1046 £
Carti (3 carti)                                    - 114 £
Cadouri (pentru acasa)                     - 77 £
Bicicleta (+incuietoare, lumini)        - 44 £
Telefon (deblocare, cartela top-up)  - 35 £
Mancare + miscellaneous                 - 324 £

Total                                                 - 1640 £

A doua rata de cazare in ianuarie     - 1015 £
A treia rata de cazare in martie         - 560 £

Vizualizări: 6286

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

"lista mai detaliata" nu se poate pune intr-un spreadsheet pe google docs, si dupaia s apui link aici ? :) Multumim inca odata de informatii ! :)
Nu merge decat sa o atasez ca fisier sau sa creez un link, cum ai spus tu si as fi preferat sa o las vizibila intr-un post. Oricum, nu este mai relevanta decat cea deja publicata.
cam putin ai dat pe mancare. esti sigur ca ai socotit cum trebuie?:))
Mananca mai putin ^^
Hmmm... da, sunt sigur ca am socotit cum trebuie, nu as fi postat daca nu eram sigur, dar ca sa evit astfel de posturi, am crezut ca incluzand perioada (aproape 3 luni de zile, deci ceva peste 100 £ pe luna) si cuvintele 'strict personale' va fi de ajuns... se pare ca nu.
Taxa de cazare este de la campusul universitar sau de la particular?
De la campus :) La privat deobicei nu se plateste in transe :)
la bicicleta ai platit road tax-ul ?! :P - vorbesc serios
am auzit de road tax, dar din cate stiu nu se plateste decat pentru vehiculele cu motor, ei bike mai zic si la un fel de scutere usoare... nu cred ca as plati oricum, am mers vreo 2 luni fara lumini pana sa aflu ca era ilegal si nu mi-a facut nimeni nici o problema. pe langa asta, la numarul de biciclisti din Portsmouth, le-ar fi foarte greu sa verifice destui cat sa merite efortul in amenzi.
Depinde ce facultate vrei ^^
Iti recomand sa citesti blogul ( blog.edmundo.ro), in special posturile care au legatura cu Salford (Apasa pe Salford in meniul din dreapta). Eu si inca niste colegi de la Salford am postat informatii destul de interesante :)
Si in Danemarca si in UK ? ^^ Pe blogul acela scriu studenti din toata lumea care pleaca la studii in strainatate. Ti-am spus ca daca te intereseaza numai informatii despre salford sa apeci pe "Salford" in meniul din dreapta. Daca vrei sa incepi procesul de consiliere cu EDMUNDO si sa aflii exact care sunt cerintele pentru profilul/facultatea ta, mergi aici si completeaza formularul: http://edmundo.ro/index.php?page=aplica_acum

Multa bafta ! :)