Hey! Este cineva interesat sa imparta o casa de 4? Suntem deja 2(ne puteti gasi pe facebook : Ruxi Mitroi si Iulia Banu) Inca nu am gasit una, dar avem cateva in vizor. De preferat sa duca undeva pe la 80 lire cu tot cu utilitati, 2 bai, bucatarie utilata si sa fie cat mai aproape de universitate, respectiv de statia autobuzului universitatii.
Cuvinte cheie : cazare
Legătură Răspunsul lui Madalina Timofte în Iulie 28, 2011 pe 5:05pm Eu sunt interesata :D.Poftim id meu maddy.rebela daca vrei sa vorbim
Legătură Răspunsul lui Morel Natalia Andreea în Septembrie 1, 2011 pe 8:22pm Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor