Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Cine aplica anul acesta pentru anglia?

Vizualizări: 27092

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

merge cineva la aberdeen?

Da eu merg...pe egineering...auzi tu ai aplicat prin saas pentru free tuition, caci stii ca la Aaberdeen taxele de scolarizare sunt gratuite nu?

da stiu..inca nu am aplicat. vreau sa aplic zilele astea..sper ca nu e prea greu

DACA IMI DAI ADRESA DE EMAIL ITI POT TRIMITE EU UN DOCUMENT DE CARE AM FACUT SI EU ROST CARE TE AJUTA CU APLICATIA....ESTE DE FOARTE MARE AJUTOR!

Cineva care a aplicat la Coventry-BA Geography?:)) Da stiu sunt sanse slabe :)))

Uhmm exista vreun consilier cu putin timp liber sa ma ajute si pe mne mai departe? :) Nu pot da de Vicky si ar cam trebui sa aranjez lucrurile pentru impurmutul acela + as avea niste intrebari importante.. Mersi anticipat.

E-mail : beashallperish@yahoo.com 

Am si eu nevoie de ajutorul cuiva care a aplica prin SAAS pentru a obtine free tuition pentru Aberdeen..

Cine a aplicat deja poate sa imi dea ceva lamuriri va rog, caci eu nu prea dau de consilierul meu si trebuie sa ma descurc singura....va rog!!

Hello , am aplicat prin saas pentru edinburgh. Acum trebuie doar sa astept sau trebuie trimis ceva prin posta? si nu stiti careva ce inseamna 7 La Computing? Ca eu nu dau bacul din info, chiar daca sunt la profil mate info. Sa fie oare atestatul? sau competentele digitale?

Fla

cand ati trimis forumularul pentru imprumutul guvernamental, cum ati facut cu copia legalizata dupa buletin? ca mie nu vrea sa mi-o faca notarul

Eu i am spus exact pentru ce am nevoie si mi-a facut-o pana la urma.II explici si tu si trebuie sa ti-o faca .

© 2012   Created by EDMUNDO - A World of Education.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor