Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui alina florina în Aprilie 20, 2012 pe 8:40pm merge cineva la aberdeen?
Legătură Răspunsul lui Gheorghe Alexandra Mihaela în Mai 8, 2012 pe 4:24pm Da eu merg...pe egineering...auzi tu ai aplicat prin saas pentru free tuition, caci stii ca la Aaberdeen taxele de scolarizare sunt gratuite nu?
Legătură Răspunsul lui alina florina Luni da stiu..inca nu am aplicat. vreau sa aplic zilele astea..sper ca nu e prea greu
Legătură Răspunsul lui Gheorghe Alexandra Mihaela Luni DACA IMI DAI ADRESA DE EMAIL ITI POT TRIMITE EU UN DOCUMENT DE CARE AM FACUT SI EU ROST CARE TE AJUTA CU APLICATIA....ESTE DE FOARTE MARE AJUTOR!
Legătură Răspunsul lui alina florina Luni
Legătură Răspunsul lui Bogdan Iordache în Aprilie 22, 2012 pe 3:34pm Cineva care a aplicat la Coventry-BA Geography?:)) Da stiu sunt sanse slabe :)))
Legătură Răspunsul lui Balint Beata Noemi în Aprilie 25, 2012 pe 2:52pm Uhmm exista vreun consilier cu putin timp liber sa ma ajute si pe mne mai departe? :) Nu pot da de Vicky si ar cam trebui sa aranjez lucrurile pentru impurmutul acela + as avea niste intrebari importante.. Mersi anticipat.
E-mail : beashallperish@yahoo.com
Legătură Răspunsul lui Gheorghe Alexandra Mihaela în Mai 8, 2012 pe 4:23pm Am si eu nevoie de ajutorul cuiva care a aplica prin SAAS pentru a obtine free tuition pentru Aberdeen..
Cine a aplicat deja poate sa imi dea ceva lamuriri va rog, caci eu nu prea dau de consilierul meu si trebuie sa ma descurc singura....va rog!!
Legătură Răspunsul lui Cioloca Flavia Tabita Marţi Hello , am aplicat prin saas pentru edinburgh. Acum trebuie doar sa astept sau trebuie trimis ceva prin posta? si nu stiti careva ce inseamna 7 La Computing? Ca eu nu dau bacul din info, chiar daca sunt la profil mate info. Sa fie oare atestatul? sau competentele digitale?
Legătură Răspunsul lui TONCU LUCIANA ieri Fla
Legătură Răspunsul lui Ghervan ELena Luni cand ati trimis forumularul pentru imprumutul guvernamental, cum ati facut cu copia legalizata dupa buletin? ca mie nu vrea sa mi-o faca notarul
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor