Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
Cine aplica anul acesta pentru anglia?

Vizualizări: 47028

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

ziceai ca vrei sa dai ielts`ul prin aprilie-mai, eu zic sa te grabesti pt ca in mai trebuie sa dai raspunsul la facultati..si..

Lucky you !! Daca mi-ar fi cerut 8 la Birmingham .............

In mai se dau raspunsurile la uni dar trebuie sa trimit diploma de la Bac si cea de la IELTS pana pe 31 august . In mai doar imi aleg Firm si Insurance, le trimit si diploma de bac pentru ca o am din iulie 2011, si ramane testul de limba pe care daca totul e bine il voi trimite in iunie. 

Da.. e ciudat ... intreaba-i ce se intampla daca nu vei lua 9.5 .. ca e nota destul de greu obtinut sau ceva de genu. nu stiu exact o formulare . incearca sa intri pe www.thestudentroom.co.uk la glasgow si sa postezi. Se raspunde relativ repede si cei care ai facut asta vor posta. Sunt sute de postari si nu mai retin exact la ce topic am citit. Stiu ca erau cativa care au avut asa si au rezolvat 

Ma poate ajuta cineva cu eseul ? Ce trebuie sa cuprinda, etc...
Gasesti pe ucas.com. Cauta dupa personal statement.
iti poate trimite un consilier de aici mai multe materiale care te ajuta mult

Buna Diana,

 

Daca ai nevoie de ajutor pentru aplicatie trimite-mi te rog un e-mail pe silvia.toth@educativa.ro.

 

O zi placuta.

Am si eu o intrebare.. cam cat de necasara este o a 2a scrisoare de recomandare? Ca eu si asa a trebuit sa stau vreo 3 saptamani dupa o profa sa imi scrie scrisoarea.. a iesit destul de complexa zic eu.. plus ca pe ucas se cere o singura scrisoare, si nu mai am rabdare sa mai astept inca una... Deci, is it THAT necessary?

 

Nu stiu. Daca ma intrebi pe mine, nu. Daca intrebi un consilier, da. :))

 

Cert e ca eu am fost acceptat la Manchester si la Sheffield doar cu o scrisoare. La restul universitatilor, care erau partenere cu EDMUNDO, am trimis 2 scrisori.

Mie un consilier mi-a zis ca pot sa trimit si numai una, doar ca doua mi-ar spori sansele.. bs