Reteaua tuturor studentilor EDMUNDO

Pleaca. Studiaza. Intoarce-te. Schimba!

Alatura-te studentilor EDMUNDO!

Activitatea Recentă

Oleniuc Dumitru-Florin a adăugat o discuţie la grupul
Prezentare grafică

Camera copenhaga

Buna tuturor! Numele meu este Florin si din Ianuarie voi avea internship-ul in Copenahga. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi sau poate cu un pont referitor la camere?Vezi mai mult
Nov 14, 2017
Cine aplica anul acesta pentru anglia?

Vizualizări: 47028

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Imprumutul acordat de Anglia studentilor din U.E acopera TOT COSTUL FACULTATII, sau doar un procent din costuri?
Da, taxa de scolarizare este acoperita de Student Loans Company 100%
Am intrat acum pe site-ul facultatii Sheffield si am vazut ca acopera tot. Imi place ce citesc pe acolo, sper sa fie adevarat ce spun ei.
Daca ai intrebari, let me know.
Studiez ce e pe acolo, si apoi revin cu intrebari sa ma mai lamuresc .Maine ,ca acum am in cap numai note, teste , CAE, IELTS, imprumuturi si parinti crizati.Mai crizati ca mine:)
Cum se procedeaza cu imprumutul? Cand trebuie facut si ce trebuie sa mai trimit in afara de buletin/pasaport legalizat? trebuie sa mentionez suma pe care vreau sa o obtin ca imprumut?

Pentru anul universitar 2011-2012, applicatiile pt tuition fee loan au inceput undeva in martie-aprilie. Nu mai stiu exact. 

In afara de buletin/pasaport legalizat trebuie sa completezi un formular pe care-l iei de la ei de pe site si acolo o completezi si ca vrei ca imprumutul sa-ti acopere complet tuition fee-ul.

Si apoi trimiti prin posta formularul + copia legalizata si in vreo 6 saptamani primesti raspuns.

si e posibil si sa nu imi acorde imprumutul?
Daca completezi corect formularul si trimiti copia legalizata, nu. Nu am auzit de cineva care sa fi fost refuzat. :)

Buna Diana,

 

Singura conditie este sa nu ai o diploma de licenta din Romania, in rest nu ar trebui sa ai probleme in obtinerea imprumutului. Oricum daca decizi sa aplici cu ajutorul nostru o sa te ghidam noi pe tot parcursul procesului si o sa iti spunem cand trebuie sa aplici pentru imprumut, cum trebuie completat formularul etc. :)

 

O seara frumoasa,

As vrea sa stiu care este procedura cu depunerea dosarului. In momentul in care depun dosarul trebuie sa am si testul de limba dat? Si cu imprumutul.. este adevarat ca il returnezi  abea dupa ce ai salar de 21.000 lire/an? sau trebuie sa il returnezi imediat? Multumesc !

Buna Diana,

 

Certificatul de limba engleza poti sa il adaugi la dosarul de aplicatie si dupa ce ai trimis-o. Iar informatia referitoare la restituirea imprumutul este adevarata, suma fiind valabila pentru Marea Britanie; aceasta se schimba in functie de tara in care lucrezi.

Daca ai nevoie de mai multe informatii ma poti contacta. :)

 

Silvia Toth

e-mail: silvia.toth@educativa.ro