Cuvinte cheie :
Legătură Răspunsul lui Mares Liviu în Septembrie 21, 2011 pe 5:55pm
Legătură Răspunsul lui rmihai54 în Septembrie 21, 2011 pe 8:13pm e bun:) nu sti cam cat costa pe luna in campus/cazare la coventry siworcester?
Legătură Răspunsul lui EDMUNDO - A World of Education în Septembrie 27, 2011 pe 2:03pm Buna Mihai,
Preturile variaza in functie de camin, nu exista un pret orientativ. Daca vrei sa aplici la aceste 2 universitati, trimite te rog un email la edmundo@educativa.ro si un consilier iti va trimite preturile de cazare de la caminele de la aceste 2 universitati.
O zi frumoasa,
Legătură Răspunsul lui Varga Robert în Ianuarie 21, 2012 pe 9:46pm Coventry:
320 - cazare privata (nu iti recomand camin), utilitati, net si telefon mobil
120 - maxim mancarea gatita acasa si 1-2 in oras, dulciuri
25-30 - socializare
+alte cheltuileri neprevazute
=============================== ~500 lire / luna
Legătură Răspunsul lui Petcu Alin în Septembrie 21, 2011 pe 9:09pm
Legătură Răspunsul lui Stana Raluca în Septembrie 24, 2011 pe 5:10pm
Legătură Răspunsul lui Andronic Andrei în Octombrie 3, 2011 pe 7:47pm
Legătură Răspunsul lui Daniel Moisescu în Octombrie 3, 2011 pe 10:25pm
Legătură Răspunsul lui Silvia – Consilier EDMUNDO în Octombrie 6, 2011 pe 4:51pm Buna,
Pentru cei care aplica la universitati partenere EDMUNDO si au nevoie de consiliere, de lamuriri sau detalii le stau la dispozitie pentru intrebari.
Silvia (silvia.toth@educativa.ro)
Consilier EDMUNDO
Legătură Răspunsul lui PETRESCU CALIN IONUT în Ianuarie 4, 2012 pe 5:53pm Sunt in clasa a XII-a; am primit deja oferte pentru a studia arhitectura si as avea nevoie de cineva care sa ma consilieze pentru aplicatii ( nu stiu daca mai am timp pana pe 15/01/2012).
Am pregatit foaia matricola , am CAMBRIDGE B2( nu stiu daca foloseste ) , lucrez la portofoliu, m-am inregistrat pe UCAS ... CE AR TREBUI SA FAC EXACT pentru ca nu mai am timp de bajbaieli?
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor