Buna
Termin anul acesta ASE in Romania si imi dau licenta in marketing.Inca din anul I nu am fost multumita dar de dragul parintilor nu am renuntat.As dori ff mult sa incep o noua facultate si anume de drept in Olanda .Am bacul luat cu 8.45 si Cambridge nivel C. Haga University , Drept International si European ar fi un vis frumos. Este cineva care poate sa-mi dea mai multe informatii. Ias fi recunoscator.
Cuvinte cheie : HAGA, UNIVERSITY
Legătură Răspunsul lui STANCIU MARIA în Septembrie 20, 2011 pe 1:07pm Cine a aplicat anul trecut singur sa ne dea si noua cateva informatii . va rooog.
daca aplici acum in sept oct cand primesti un raspuns ?
multumesc ff mult
Începută de Toma Marius în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 4 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Petcu Alin în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de TONCU LUCIANA ieri. 722 Răspunsuri 9 Îi place
Începută de Stana Raluca în Informatii pentru viitorii studenti in UK !. Cel mai recent răspuns de Andreea Elena cu 3 ore în urmă . 35 Răspunsuri 0 Îi place
Începută de Andreea-Daniela în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Andreea-Daniela cu 10 ore în urmă . 27 Răspunsuri 1 Îmi place
Începută de Costea Ana-Maria în Informatii pentru viitorii studenti in Danemarca !. Cel mai recent răspuns de Elisabeta Rebeca cu 7 ore în urmă . 1 Răspuns 0 Îi place
© 2012 Created by EDMUNDO - A World of Education.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor